رزومه علمی

دکتر وحید رضا یاسایی، متولـد 1341 و دارای مـدرک دکتری پزشکی عمـومی از دانشــگاه علوم پزشکی ایـران (1372) و دکتری تخصصی ژنتیک پزشکی با گرایش ژنتیک مولکولی از دانشگاه شیفیلد انگلستان (1381) می­باشد.

دکتر یاسایی پس از بازگشت به کشور و شروع بکار در دانشگاه، تلاش زیادی جهت استقلال و راه اندازی گروه ژنتیک دانشگاه نمود و موفق شد در اسفند ماه 1386 ضمن راه اندازی رسمی گروه ژنتیک بعنوان اولین مدیر گروه ژنتیک انتخاب گردد.

ایشان در طی 3 سال تلاش مستمر موفق شدند ساختار آموزشی ژنتیک را در برنامه اصلاحات آموزش پزشکی متحول نموده و زیر ساخت آموزشی مناسب را جهت راه اندازی رشته تخصصی ژنتیک پزشکی بصورت MD-PhDبا تربیت پزشکان عمومی  متبحر (با دانش اولیه تخصص ژنتیک) در دانشگاه فراهم نماید.

ایشان همچنین با تلاش زیاد موفق به راه اندازی دوره تحصیلات تکمیلی ژنتیک پزشکی (کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) در سال 1389 در گروه ژنتیک پزشکی شدند.

با توجه به تلاش های فوق الذکر، پس از بازدید کارشناسان وزارت بهداشت در خرداد ماه 92، این مرکز بعنوان قطب علمی آموزشی ژنومیک کشور از سوی وزارت بهداشت مورد تایید قرار گرفت. (بیشتر بدانید)

هم اکنون در راستای طرح تحول سلامت، خدمات تخصصی ژنتیک بالینی و تشخیصی جزو خدمات سطح سوم نظام سلامت کشور قرار گرفته که این خدمات می بایست توسط مراکز تخصصی ژنتیک ارایه گردند. با توجه به این نیاز روزافزون، موضوع تاسیس مرکز جامع خدمات ژنتیک توسط هیات رییسه دانشگاه تصویب و با استقرار آن در مرکز تحقیقات ژنومیک موافقت گردید. این مرکز فعالیت خود را از بهمن ماه 1394 آغاز نمود. (بیشتر بدانید)

شماره تماس :     22433580

شماره نمابر:        22433583

آدرس ایمیل:        v.yassaee-grc@sbmu.ac.ir

دکتر سید محمد پورحسینی

رزومه علمی

با ابلاغ ریاست محترم دانشگاه از تاریخ 1400/03/30 آقای دکتر سید محمد پورحسینی به ریاست مرکز تحقیقات ژنومیک منصوب شدند.

• لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.